Niti jedan dio njenog tijela više nije prirodan

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Početkom 2000-ih Katie Price je bila poznata kao Jordan, a danas je zbog brojnih plastičnih operacija jedva prepoznajemo. Bavila se modelingom, čak je pokušala i pjevati te pisati knjige, a pojavila se u brojnim televizijskim showovima. S već je 19 godina napravila prvu plastičnu operaciju, a bilo je riječ o povećanju grudi. Do danas je toliko puta otišla pod nož da više uopće ne izgleda kao jednaka osoba. Ima petero djece – trojicu sinova i dvije kćerkice, a udavala se tri puta.

Niti jedan dio njenog tijela više nije prirodan. Stalno je kod plastičara, a ne skriva ni svoja izdanja nakon operacija koja znaju biti stravična. Paparazzi su je mnogo puta uslikali sa šavovima na glavi, a čini se da je i sama pustila u javnost fotke s bolničkog stola za operacije. Ako je ovim operacijama postići mlađahni izgled, nije u tome uspjela, a sada su u javnost dospjele fotke na kojima je uživala na bazenu u Turskoj. Sunčala se u narandžastom kostimu, a tijelo kao da joj je cijelo napravljeno od plastike. Vidi se što je sve operirala, a što je najgore, uopće joj nije bilo potrebno.

View this post on Instagram

#katieprice

A post shared by Fappenist (@thefappeningforum) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti