Školski drug Angeline Jolie otkriva sve njene tajne iz djetinjstva

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Slavna glumica Angelina Jolie nekada je bila sasvim obična djevojka, koja je voljela da provodi vrijeme sa svojim društvom, te mašta o dečku u kojeg je bila zaljubljena. Jedan njen prijatelj s kojim je išla u srednju školu, pustio je u javnost brojne pikanterije iz tog perioda , pisma, razglednice, a sve pod uslovom da on ostane anoniman.

– Bila je divna osoba i naše prijateljstvo je bilo savršeno. Ljudi ne shvataju da je ona oduvijek bila velika humanitarka. Luda i otkačena, ali humanitarka. Budući da je bila iz imućnije porodice od nas, uvijek bi stvari dijelila sa mnom i drugim prijateljima i nije mogla da prođe pored beskućnika, a da mu ne ponudi hranu ili novac. To je bilo kada je imala 14, zato ne čudi da je i danas glasna u pomoći izbjeglicama širom svijeta – ispričao je on.

AFP

– Stalno smo partijali, pili. Vozikali se uonakolo autobusom, a ona je uvijek radila lude stvari, koje su bile suprotnost ekipi s Beverli Hilsa. Oblačili smo se u crno i nazivali se anarhistima, nismo htjeli da se vozimo u skupim automobilima i družili smo se s ljudima koje su u školi zlostavljali – nastavio je on za strane medije.

Na jednoj od razglednica iz 1989. godine, Angelina je opisala muškarca koji ju je privukao. Imala je svega 14 godina.

– On je fotograf kog sam danas upoznala i niko ne zna da mi se sviđa. Rekao je da želi raditi sa mnom, nadam se da će se to i ostvariti jer ga zaista želim. Savršen je – visok, mršav, crne kose i živi u studiju! Mislim da je gej. Šta ćeš – bile su njene riječi.

AFP

– Upoznala sam gospodina savršenog! Ne znam mu ime, ali savršeno se ljubi. Nikad ga više neću vidjeti! – navodno je rekla Angelina.

Taj isti izvor, koji je sve plasirao medijima, dotakao se i njene majke, koja je preminula od posljedica raka dojke, a za kćerku je imala posebna pravila i naređenja – navodno, Angelinina majka je svojoj kćerki naredila da od 15. godine uzima kontraceptivne pilule, što se njoj nikako nije sviđalo.

– Jako ju je živciralo što joj je majka dala te pilule i zabranila njenom dečku da spava u njenoj sobi. Angelina se pobunila i uradila sve suprotno – nije željela uopšte da spava s njim i u WC je bacila sve tablete – otkrio je on.

AFP

– Njena mama je htjela da bude kul i dala nam je da radimo šta želimo. Ako smo htjeli da se družimo i pijemo, mogli smo u njihovoj kući, jer je ona voljela da nas drži pod kontrolom – objasnio je on.

Dok je s majkom bila u dobrim odnosima, sa ocem nikada nije našla zajednički jezik, a dodatno ih je udaljilo to što je on prevario njenu majku. Bila je toliko bijesna na njega da je kroz prozor bacila kompjuter koji joj je otac poklonio, a koji je u to vrijeme bio stvar prestiža. Neobično je i to što je htjela da se fotografiše na groblju, a sanjala je da postane organizatorka sahrana, pa je čak završila kurs balzamovanja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti