Našao srodnu dušu: Romantični trenutak Saše Kovačevića i njegove Zorane

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtMN1m_HlwL/

Iako bi mnoge dame jedva dočekale da bude objelodanjeno da su baš one ukrale srce zavodniku kakav je Saša Kovačević, lijepa Zorana Tasovac je drugačija. Popularni pjevač i bivša misica su u početku svoju vezu skrivali od javnosti zbog toga što ona nije željela da se eksponira u medijima.

View this post on Instagram

… #sasakovacevic #skmedia

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

– Ona je jedna skromna i normalna djevojka, koja nije u nekim današnjim modernim trendovima, nju to ništa ne zanima. Meni je na neki način i to prijalo, što je ne zanima taj neki javni svijet. Ne pati od toga da bude u novinama, da bude viđena. Ona se krila prvih sedam, osam mjeseci. Nisu ljudi ni znali da smo zajedno. Pojavili smo se prvi put na otvaranju mog restorana – izjavio je pevač u jednoj emisiji, a prenosi Story.rs.

Od kako su se prvi put pojavili zajedno u javnosti, ovaj par ne skriva svoje emocije. Popularni pjevač ne štedi komplimente na račun svoje izabranice. Često ističe sve njene kvalitete, ali i da je pokraj nje poželeo i da se ostvari u ulozi oca. Da je zaista spreman za ovu ulogu pokazuje i odnos koji ima sa Zoraninom kćerkom Iskrom.

Saša ljubav svojoj Zorani pokazuje na svakom mjestu i u svakoj prilici, pa je to učinio i onako kako najbolje umije -pjesmom. Naime, Saša joj je zapjevao legenadrni hit „You are so beautiful for me“, a romantični trenutak podijelio je i sa pratiocima na Instagramu.

View this post on Instagram

You are so beautiful to me, can’t you see…!? ❤️

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti