“Novi fosili” opraštaju se od Rajka Dujmića

Piše: Redakcija

Iako posljednjih godina nisu bili u najboljim odnosima s Rajkom Dujmićem, članovi legendarnih „Novih fosila“ Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec, na Facebook stranici te grupe opraštaju se od svog nekadašnjeg frontmena.

Njega su 2015. godine Kolnago, Kočić Zec i Doležal isključili iz benda, tvrdeći da više ne mogu raditi s njim. Završili su i na sudu, no nakon nesreće koju je doživio prije pet dana objavili su da su u šoku i da se nadaju da će se Rajko izvući iz ovoga. Nažalost, Rajko Dujmić danas je podlegao povredama, a njegove bivše kolege objavile su dirljiv status na FB.

– Najdraži naši… Nažalost, nebeske su kočije ponekad okrutne i neumoljive. Rajko je bio i ostao i ostao neizbrisivi dio života svih nas. Kao što i sami često kažete, uz njegovu glazbu svi živimo. Smijemo se, plačemo, radujemo i tugujemo. Zahvalni smo dragome Bogu jer nam je pružio priliku da živimo, stvaramo, radimo skupa s ovakvim umjetnikom. Dragi naš Rajko, počivaj u miru – napisali su Marinko, Zec i Sanja.

Najdraži naši…Nažalost, nebeske su kočije ponekad okrutne i neumoljive. Rajko je bio i ostao i ostao neizbrisivi dio…

Gepostet von Novi fosili am Dienstag, 4. August 2020

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti