VIDEO: Pozirala je za vjenčane fotografije, a onda ju je prekinula stravična eksplozija

Piše: Redakcija

Na društvenim mrežama se može naći i snimak jedne mlade koja je pozirala za svoje svadbene fotografije u trenutku kada se dogodila stravična eksplozija.

Ova mlada djevojka je pozirala uz široki osijmeh, a onda se dogodio strahoviti prasak. Njena haljina i buket bukvalno odlijeću u tom trenutku, a kamera je snimila dim i okolinu razrušenu od jake detonacije.

Još uvijek se ne zna šta je tačno izazvalo stravičnu eksploziju u Bejrutu koja je Liban zavila u crno. Sumnja se da je uzrok natrijum nitrat, koji se nebezbijedno skladištio tamo.

Prema posljednjim podacima, poginulo je najmanje 100 ljudi, a povrijeđeno više od 4.000. U toku je akcija spašavanja, pretražuju se ruševine, a postoji bojazan da će broj žrtava nastaviti da raste.

Čitav svijet je u ovom trenutku uz Liban i građane Bejruta, a mnoge zemlje su ponudile svu potrebnu pomoć.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti