Uprkos velikoj krizi Kim Kardashian i dalje želi spasiti svoj brak

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B9kZiXuA0nd/

Iako su mediji pisali kako je njen put u Cody u Wyomingu, kada je 39-godišnja reality zvijezda snimljena uplakana, bio zapravo njen oproštaj sa suprugom, kao i da je tom prilikom 43-godišnjem reperu u lice odlučila reći da je njihovom braku došao kraj, čini se da to i nije tako.

Izvori bliski Kim Kardashian i Kanye Westu otkrili su kako reality zvijezda ipak nije odustala od njih i njihove ljubavi, kao i da je spremna poraditi na tome da spase svoj brak. Iako je navodno Kanye West ignorirao Kim Kardashian uoči i tokom njihovog emotivnog susreta, izvori tvrde kako su supružnici sada ipak u kontaktu.

– Nakon što je Kim napustila Cody, ona i Kanye dosta vremena provode u telefonskim razgovorima. Ona osjeća da nije doprijela do njega u potpunosti tokom tog njihovog susreta. Prije puta, bila je spremna okončati njihov brak, no Kanye je shvatio njenu zabrinutost i dao joj je obećanje. Razvod je za Kim još uvijek zadnja stepenica do koje još nije stigla – otkrio je izvor i dodao:

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nakon javnog blaćenja supruge Kim Kardashian i njene porodice, Kanye West se pokajao za izgovorene riječi, no nije se svima izvinuo. I nakon njegovih posljednjih ispada Kim Kardashian stala je uz supruga.

View this post on Instagram

Happy Sunday

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

– Kanye joj je predložio da otiđu zajedno na porodično putovanje i Kim je pristala. Ona želi napraviti sve što može da spasi njihov brak, iako je sve poprilično komplicirano. Kim želi da on potraži pomoć, što Kanye još uvijek nije spreman. I sama je svjesna toga da brak možda neće moći spasiti, no spremna je potruditi se zbog djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti