Nakon priča o preljubi Zlatan Ibrahimović uživa na jahti: 11 godina strarija plavuša pokazala izvajano tijelo

Piše: Redakcija

Zlatan Ibrahimović ljetuje na luksuznoj jahti s nevjenčanom suprugom Helenom Seger i njihovim sinovima Vincentom i Maximilanom. Fudbaler se nalazi u francuskom Saint-Tropezu, poznatom kao utočištu za bogate i slavne.

View this post on Instagram

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Zlatan, koji igra za talijanski klub A. C. Milan, ne opušta se ni na odmoru. Naime, fudbaler naporno vježba kako bi ostao u odličnoj formi, a sve to snima njegova 11 godina starija nevjenčana supruga, manekenka Helena Seger.

Ibrahimović je objavio na Instagramu video na kojem je odradio nekoliko setova vježbi na palubi luksuzne jahte, a prema izrazu na njegovu licu, ni njemu nisu bile baš lake. “Budite kao ja, ostanite u formi”, poručio je Zlatan obožavateljima.

View this post on Instagram

Lion on land, shark at sea #riva

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Helena je također trenirala na jahti dok su se njihovi sinovi zabavljali skakanjem u more. Par ima 13-godišnjeg Maximiliana i 12-godišnjeg Vincenta. Kasnije se djeci u skokovima pridružio i Zlatan. Inače, Ibrahimović i Helena su, prema pisanju stranih medija, zajedno od 2001. godine. Porodično okupljanje trebalo bi, kako špekuliraju mediji, da predstavlja svojevrsni demant njegove afere sa Diletom Leotom.

View this post on Instagram

Kill me #Zlatan 🤪😍😘 #thebody

A post shared by Zlatan Lion 🦁 Now at Milan! ❤🖤 (@zlatanloversforever) on

Iako je paparazzima jako teško da Zlatana uhvate zajedno sa suprugom, čini se da im je ovog ljeta to pošlo za rukom. Dok je fudbaler pokazivao izvajano tijelo i isklesane trbušnjake u šortsu sa vojničkim printom, lijepa Helena šetkala se u minjaturnom brendiranom bikiniju, sivom šortsu i sa kačketom na glavi, a javnost je oduševljena njenim vitkim, zategnutim tijelom iako za manje mesec dana ona puni 50 godina.

Podsjećamo, iako su često zbog razlike u godinama na meti javnosti, neki čak Zlatanu pripisuju i brojne preljube, njihov brak je jedan od najstabilnijih u svijetu sporta, a ljubavna priča ovog puta nemali broj puta obišla je medije – započela je prilično neobično, ali se pretvorila u sigurnu luku.

Helena Seger (49) i Zlatan (38) upoznali su se davne 2002. u Malmeu i to sasvim slučajno na jednom parkingu.

– Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo – ispričala je Helena 2010. godine za magazin “Elle”.

Ovaj susret promijenio je njihove živote zauvijek! Zlatan je u početku imao problema da se razumije sa 11 godina starijom Helenom, koja je imala ljepotu, pamet i odlučan stav, ali vremenom je sve došlo na svoje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti