Kim Kardashian i Kanye West: Porodično putovanje kao znak pomirenja

Piše: Redakcija

Kim i Kanye vratili su se sa svojih četvero djece u Miami, nakon što su otputovali u Dominikansku republiku kako bi se fokusirali na svoj brak.

– Proveli su dobar porodični odmor u Dominikanskoj republici, a nastavit će ga u Coloradu. Kim i Kanye su se složili i oboje izgledaju puno sretnije – rekao je izvor za časopis People.

Prema tvrdnjama jednog insajdera, par je u Dominikansku republiku otputovao kako bi se mogli usredotočiti na svoj brak.

– Odlučili su otputovati zajedno kako bi sačuvali privatnost. Između djece, posla i suočavanja s Kanyejevim bipolarnim epizodama, teško je biti bistre glave – rekao je insajder.

Naznake poboljšanja porodične situacije pojavile su se u petak kada je reper objavio snimak s putovanja na kojoj se zabavalja s kćerkicom North. Kad North na snimci oca upita koji je dan, on s velikim osmjehom na licu odgovara ‘Pa, petak je!’ i iskočivši iz vozila uz ritmove pjesme ‘Push The Feeling On’ Nightcrawlwersa počinje plesati.

View this post on Instagram

IT’S FRI-YE-YE!!!

A post shared by Kanye West (@kanyewestt_official) on

Nadahnuti West nastavlja nizati plesne pokrete, dok se u pozadini čuje smijeh odobravanja njegove supruge. U jednom mu se trenutku pridružuje i North, a uprkos majčinom bodrenju, četverogodišnji Saint se nije pridružio plesnoj zabavi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti