Boris Becker na jahti s deset godina mlađom dok bivša ludi: Makni se od mog sina

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsX_g2snhEK/

52-godišnji teniser Boris Becker ne odustaje od ljubovanja s mlađahnim i tamnoputim ljepoticama. Nekadašnja teniska zvijezda posljednjih se dana odmara na španskoj Formenteri s novom djevojkom Lilian de Carvalho Monteiro te sinom Amadeusom. I dok je desetak godina mlađa ljepotica blistala u prelijepom kupaćem te se hvalila ubojitom linijom, Borisa je bilo pomalo teško gledati kako se bori s podizanjem na dasku ili izlaskom iz mora. Također, u jednom trenutku, Lilian je bila ta koja je veslala za njih dvoje. Ipak, par je izgledao zaljubljeno, dok Borisova bivša supruga Lilly Becker luduje po društvenim mrežama. “Tokom Corona-krize ti si već druga djevojka koja je u roku od samo sedam mjeseci pripremala doručak/pizzu/palačinke mome sinu! E pa ne može! Ovo ti govorim kao majka – poštuj moje dijete – idi se slikati s Borisom u tom svom bikiniju i slobodno se hvali svojim super tijelom, ali molim te, makni se od moga sina! Uživajte u odmoru, ali ne diraj mi dijete! Tačka!”, napisala je ljutita Lilly na društvenim mrežama, no spornu objavu poslije je izbrisala.

Podsjetimo, bračni par se razveo prije dvije godine i to nakon trinaest zajedničkih godina, od kojih su devet proveli u braku. Šuškalo se kako je paru presudio njegov bankrot, no glasine nikada nisu potvrđene. Becker je od 1993. do 2001. godine bio u braku s dizajnericom Barbarom Feltus s kojom ima dva sina. Za vrijeme braka prevario ju je s tadašnjom konobaricom Angelom Ermakovom koja je nakon skandala postala uspješna manekenka, a s njom je dobio kćerku Annu. Ubrzo nakon toga, Barbara je zatražila razvod. No, niti s Lilly razvod nije prošao mirno, jer je u njihovom domu nekoliko puta morala intervenirati policija zbog žestokih svađa. Od razvoda ga se povezivalo s raznim manekenkama vrlo sličnog fizičkog izgleda, a nova djevojka im je suprotnost po profesiji. Naime, Lilian je stručnjakinja za procjenu političkog rizika, ima tri diplome i govori pet stranih jezika. Par se navodno zbližio tokom pokreta Black Live Matters koji je organizirao brojne proteste nakon ubistva Georgea Floyda. Prije Lilian, Boris se družio s manekenkom Yoanom Montero, a navodno je bio i u vezi s 32-godišnjom Laylom Powell.

Boris Becker und Lilly Becker: Liebes-Aus nach 13 Jahren | Express.de

Boris, Lilly i sin

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti