Snimak koji je preplavio internet: Will Smith bez zuba

Piše: Redakcija

Glumac je igrao golf s pjevačem Jasonom Derulom koji ga je u Instagram skeču udario golf-palicom u zube i tako mu ih “slomio”. Internet je danas preplavila snimka na kojoj glumac i pjevač Will Smith pozira “slomljenih” zuba.

Naime, glumac je igrao golf s pjevačem Jasonom Derulom koji ga je u Instagram skeču udario golf-palicom u zube i tako mu ih “slomio”.

View this post on Instagram

And we never saw @jasonderulo again

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Pjevač je pokušao napustiti prostoriju u kojoj su igrali golf, a onda ga je Will zaustavio i vratio mu udarac palicom.

Oduševljeni obožavatelji odmah su im poručili kako su ih dobro nasmijali, a sličan video Derulo je objavio u svibnju kada se snimao kako jede kukuruz na bušilici.

View this post on Instagram

Don’t try this 😭😭

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

Tako se o Willu sada piše iz drugih razloga koji ne uključuju prevaru njegove supruge Jade Pinkett-Smith s 27-godišnjim pjevačem Augustom Alsinom koju je ona javno priznala. O tome se pisalo danima, iako je odavno poznato kako ovo dvoje prakticiraju otvoreni brak.

Kako tu funkcionira? Oboje imaju druge seksualne partnere, ali druga strana zna za svakog. “Sjeo sam s Willom i razgovarali smo o njihovom odnosu koji je iz stadija braka prešao u stadij životnog partnerstva. Dao mi je svoj blagoslov”, otkrio je August i šokirao sve.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti