Iznenađenjima nema kraja: David i Victoria Beckham uskoro će postati djed i baka

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/ByNcRW9hOfW/

Sin fudbalera Davida Beckhama i dizajnerice Victorie Beckham, 21-godišnji Brooklyn Beckham nedavno je iznenadio javnost kada je četiri godine starijoj djevojci, glumici Nicoli Pelz, postavio sudbonosno pitanje.

Zaruke su uslijedile samo devet mjeseci nakon što su započeli vezu, a par je, kako pišu britanski mediji, s korakom dalje požurio jer će uskoro postati roditelji.

View this post on Instagram

I Promise to always be by your side ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

– Iako su se u početku protivili toj vezi, novostima o vjenčanju oduševljeni su i David i Victoria koji su vezi dali blagoslov. Ovo je vrlo uzbudljivo razdoblje za cijelu porodicu i drago im je što je nakon turbulentnih veza njihov sin napokon stao na svoje noge – otkrio je prijatelj ovih zaručnika, dok je drugi istaknuo kako se David i Victoria pripremaju za ulogu djeda i bake te da im je sin već saopštio sretnu vijest.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti