Slađa Mandić broji sitno do porođaja: Emotivnom porukom raznježila pratioce

Piše: Redakcija

Bez obzira u kakvom vremenu živimo, život oko nas se odvija prema svojim zakonitostima. Uprkos socijalnoj, emotivnoj, zdravstvenoj i ekonomskoj krizi, te teškim vijestima kojima smo skoro svakodnevno bombardirani, uvijek je lijepo čuti i one pozitivne, koje razbijaju tugu i sivilo, a posebno one koje predstavljaju najljepši period u životu svake žene –  period trudnoće.

Takvu vijest sredinom jula ekskluzivno s čitateljima „Azre“odlučila je podijeliti naša poznata pjevačica Slađana Mandić. Slađani i njenom suprugu Ajlinu Ahmiću, te šestogodišnjem sinu Kanu krajem augusta će se pridružiti još jedan dječak.

Naša poznata pjevačica broji sitno do porođaja, a da s nestrpljenjem iščekuje dolazak sina podjelila je i s pratiteljima na Instagramu, napisavši emotivan status, koji nije ostavio nikoga ravnodušnim.

– Sine moj… Još malo pa nam dolaziš u život, dolaziš da ga upotpunis i sve potpuno promijeniš! Jako ti se radujemo… Iako je ova godina teška, jako teška, puna ružnih događaja, neizvjesnosti, mnogo divnih ljudi više nije sa nama, ne znamo šta nam nosi sutra, niti šta nas čeka danas iza ugla. Ali mama je presretna što baš ti dolaziš, samo da mi budes živ i zdrav, i da sve bude kako treba! Nadam se da tvojim dolaskom dolaze i neka malo bolja vremena – stoji u Slađinoj objavi na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti