Jelena Karleuša priredila spektakularnu zabavu za prijetelje povodom 42. rođendana

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B-m7zz_hcDr/

Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša proslavila je sinoć svoj 42. rođendan u luksuznoj vili na Dedinju. Diva je tom prilikom napravila spektakularan parti i ludu zabavu za svoje najbliže prijatelje. Među zvanicama našli su se i brojni pripadnici estradnog neba, a prisustvo nekih od njih bilo je pravo iznenađenje.

Jelena je svoj vrt, preuredila u pravu rajsku bajku, od cvijetnog aranžmana sa njenim inicijalima, do velikih orhideja, koje su krasile dvorište, a svjetlost svijeća donijela je dozu romantike i cjelokupni ambijent  napravila bajkovitim.

U skladu s temom, Jelena je rođendan proslavila obučena u bijelu haljinu, dok je u kosi imala aksesoar, koji podsjeća na anđeoska krila.

Zvanice su na Jeleninu adresu počele da pristižu neposredno pred početak ludog provoda. Među prvima stigla je još jedna zanosna plavuša sa javne scene, Nataša Bekvalac.

Iako su već neko vrijeme jedna drugoj velika podrška na društvenim mrežama, niko nije slutio da je ovo prijateljstvo toliko ojačalo i da su dvije pjevačice sada nerazdvojne drugarice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti