Fahriye Evcen zbog sina Karana odustala od karijere?

Piše: Redakcija

Popularna turska glumica Fahriye Evcan u posljednje vrijeme ne krije sreću zbog svog privatnog života, objavljuje porodične fotografije sa sinom Karanom, a čak je i za vrijeme odmora u luksuznoj vili bila dobro raspoložena te dopustila paparazzima da je fotografišu.

No, čini se kako je lijepa Fahriye zbog majčinstva morala donijeti tešku odluku i karijeru ostaviti po strani. Kako prenose turski mediji nakon što su svi mislili kako će se uskoro vratiti na male ekrane, ona je šokirala odlukom da ipak ništa od toga.

Morala je promijeniti odluku, kako stoji u turskim medijima, zbog toga što jednostavno nije spremna ostaviti svog jednogodišnjeg sinčića Karana, kojeg je dobila sa suprugom Burakom Özçivitom.

View this post on Instagram

Crew… 🐆🦓🐅🦒 😏

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Rekla je da će ovu odluku promijeniti jedino ako se u potpunosti zaljubi u projekt koji joj se ponudi. Uz to, brine je situacija s Corona virusom, koja je poharala cijeli svijet.

View this post on Instagram

Kalbimm.. ❤️

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti