Nekadašnjeg zavodnika pregazile godine: Sam ne može ni do plaže

Piše: Redakcija

Julio Iglesias jedan je od najuspješnijih latino muzičara svih vremena. Španski pjevač i teskstopisac poznat je i kao otac slavnog pjevača Enriquea Iglesiasa, a osim njega 76-godišnjak ima još sedmero djece.

Uprkos brakovima i godinama, Julio i danas slovi za velikog zavodnika, a tome u prilog idu i fotografije snimljene pored njegovog doma u Punta Cani u Dominikanskoj Republici gdje je pjevač viđen kako ide na plažu u društvu dvije puno mlađe ljepotice. One su ga sve vrijeme pridržavale do plaže i na putu kući, zbog čega su brzo prestale priče o njegovim zavodničkim sposobnostima, jer pjevač izgleda prilično loše.

Za Julija se šuška da je spavao s gotovo 3000 žena, a jednom je prilikom otkrio kako je nekada vodio ljubav tri puta dnevno te mu je to bio ritual prije svakog koncerta. S prvom suprugom, filipinskom TV prezentericom Isabelom Preysler vjenčao se davne 1971. godine, a par je dobio troje djece, među kojima je i Enrique kojeg je zapravo odgajao očuh.

Isabela je dolazila iz bogate i ugledne porodice, a o njihovom braku se stalno pisalo. Ipak, osam godina kasnije par se razveo. 2010. godine Julio je stao drugi put pred oltar i to s 22 godine mlađim modelom Mirandom Rijnsburger. Tokom braka su dobili petero djece, a zajedno su više od tri desetljeća. Porodici je Dominikanska republika rezidencija gdje Julio ima nekoliko hotelskih kompleksa, a ove su fotografije zabrinule njegove obožavatelje, jer na njima zavodnik izgleda mršavije nego inače, teško hoda te na desnoj nozi ima zavoj. Ipak, pjevač je ovogodišnju turneju prekinuo zbog pandemije Corona virusa, a ne zdravstvenog stanja te se još uvijek ne oglašava u vezi toga da se dosta fizički promijenio.

Pročitajte još