Nije izdržala pod pritiskom: Hailey Bieber ovoga puta pokazala nekulturu

Piše: Redakcija

Bračni par Bieber jedan je od najpoznatijih na svijetu. Stoga ne čudi da manekenku Hailey i muzičara Justina paparazzi slijede doslovno svugdje.

Par je dosad uvijek mirno prolazio pokraj paparazza koji bi ih snimali u raznim prilikama, no čini se kako je ovoga puta mlada manekenka ustala na krivu nogu. Naime, dok je par dolazio na snimanje u jedan studio u Los Angelesu, manekenka je prvo okrenula očima na fotografe, a zatim im je pokazala i srednji prst.

Tako je nekulturna reakcija zasjenila njenu besprijekornu liniju koju je pokazala u minijaturnom tipiću i kratkim traper hlačicama, no čini se kako je učila od svojih najboljih prijateljica kako se „treba“ ponašati, Kendall Jenner i Belle Hadid.

I one su nekoliko puta pokazale taj prst paparazzima koji samo rade svoj posao, no opet, ne znamo ni onu drugu stranu priče. Često tako oni znaju biti bezobrazni, nasilni ili nešto dovikivati, pa ko zna, možda je to bilo i u slučaju poznate manekenke. Kako god bilo, čini se kako su joj fotografi ovoga puta uspjeli pokvariti dan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti