Doris Pinčić uživa s djecom na moru pa otkrila kako se slažu Donat i Gita

Piše: Redakcija

Doris Pinčić je djete s mora, pa s toga i ne treba čuditi kako mlada Zadranka svaki slobodan trenutak ovog ljeta provodi u rodnom kraju, u kući svojih roditelja, gdje tokom praznika uživaju i njena djeca Gita i Donat.

No, kao i svaka majka, i pred Doris je stavljen veliki izazov tokom raznih faza odrastanja njenih mališana. Sin Donat trenutno je u fazi da mu četiri godine mlađa sestrica Gita samo remeti planove i igru, a o slatkim majčinskim mukama Doris se raspisala na Instagramu.

View this post on Instagram

Kronologija bratsko sestrinske ljubavi u samo nekoliko fotografija: 1. Hocemo zajedno crtati na velikom papiru? Daaaaaa (oduševljeno) 2. Ti crtaj ovdje, a ti na drugoj strani, može? Ali mamaaaaa, ona meni namjerno gazi što ja pišem.. Mamaaaaa (nervoza krenula) 3. Moolim vas nemojte se svađati, vidi koliko bojica i papira ima, i za još 3 djece.. Ali mamaaa, on je mene tukio, nisam, jesi, nisam, jesi.. 🙈 4. Ukoliko se ne smirite.. I… Kreće niz maštovitih dosjetki.. Na koje oni uglavnom nastave po svom 😄 I tako, stotinjak puta dnevno. Pa ajde recite, ako to nije ona prava bratsko- sestrinska ljubav, što onda je 😉 P. S. ove prekrasne ergonomski oblikovane bojice i kistove #PelikanCombino  možete nabaviti u svim većim trgovačkim centrima 😘 #momslife #myworld #sohappytogether

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

– Hronologija bratsko sestrinske ljubavi u samo nekoliko fotografija:

  1. Hoćemo zajedno crtati na velikom papiru? Daaaaaa (oduševljeno)
  2. Ti crtaj ovdje, a ti na drugoj strani, može? Ali mamaaaaa, ona meni namjerno gazi što ja pišem.. Mamaaaaa (nervoza krenula)
  3. Moolim vas nemojte se svađati, vidi koliko bojica i papira ima, i za još 3 djece.. Ali mamaaa, on je mene tuko, nisam, jesi, nisam, jesi..
  4. Ukoliko se ne smirite.. I… Kreće niz maštovitih dosjetki.. Na koje oni uglavnom nastave po svom

I tako, stotinjak puta dnevno. Pa hajde recite, ako to nije ona prava bratsko-sestrinska ljubav, šta onda je – opisala je niz svojih novih razigranih fotografija voditeljica Doris Pinčić, te tako otkrila da su njeni mališani sada u dobi kada traže različitu pažnju.

I tako dok šestogodišnji sin Donat traži prostor za sebe, dvogodišnja kćerkica Gita željna je zajedničke igre u kojoj će upravo ona biti u centru pažnje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti