Manekenka hitno prebačena u bolnicu: Nakon što je slomila obje noge, sumnja se na infekciju

Piše: Redakcija

Nakon što je Katie Price (42), poznata britanska manekenka i starleta, pod ranijim pseudonimom Jordan, slomila oba stopala na odmoru u Turskoj, te prognozirano da mjesecima neće moći hodati, danas engleski mediji donose izvještaje o tome da je hitno prebačena u bolnicu i novoj agoniji koju prolazi.

-Rijaliti zvijezda u bolnoj je agoniji hitno prebačena u bolnicu sa sumnjom na infekciju i sada zahtijeva daljnje liječenje – izvještava “Daily Mail”.

Kako lijekovi protiv bolova nisu pomagali, Katie je prebačena u bolnicu.

U petak je, inače, na svom YouTube kanalu Katie je objasnila da su joj noge u jako lošem stanju i da se radi o ozljedama koje mijenjaju život. Operaciju je prošla 14.  augusta i bila puštena na kućno liječenje. Međutim sada se sumnja na infekciju.

Inače, Katie je uživala u luksuznom ljetovalištu s dečkom Carlom Woodsom (31) i dvoje dece, a noge je povrijedila tokom posjete parku “Land of Legends”. Ona je skočivši sa zida slomila pete na oba stopala i sad je čekaju mjeseci agonije. Prolazila je kroz nezamislivi bol, ali još veća briga joj je njenih petoro dece, a ne može da hoda. Par se zbog povrede vratio hitno u Veliku Britaniju da bi Kejti mogla na operaciju.

Kako je ispričala nakon operacije, velika podrška joj je  Carl s kojim je u vezi od juna i nedavno se nagađalo da su se vjerili zbog njenog novog, blještavog prstena. Ona ima petoro dece sa tri različita partnera, a djecu odgaja sama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti