Kostim koji se sviđa samo kćerki Mustafe Nadarevića

Piše: Redakcija

Nana Nadarević, jedna od najaktivnijih, ali najoriginalnijih korisnica društvenih mreža, na svom Instagram profilu pod imenom „suddenly_nana“ svakodnevno izaziva pažnju neobičnim objavama.

Nana je PR stručnjakinja, Zagrepčanka, kćerka glumačkog barda Mustafe Nadarevića, koji je potiče u svemu što radi. Velika podrška Nani su i mama Snježana te brat Aša, a posebno njen životni saputnik Silvije s kojim živi već skoro deset godina.

Slika iz djetinjstva

Ovih dana Nana je podijelila interesantnu fotografiju u jednodijelom šarenom kupaćem kostimu koji je opisala kao „kostim koji se ovoga ljeta, očito, svidio samo meni.“

No, ipak nije jedina kojoj se svidio, premda većina komentara njenih pratitelja zaključuje da je kostim „psihodeličan“:

-Jako je dobar još sa tim cirkončićima, a nimalo ne izgleda trash. Ali pošto si ukinula reakcije na storije nisam mogla to ranije da ti kažem 😄Odličan je a i neviđen.

-Na prvu mi se učinilo da je na slici neki psiho leptir. 😂 A onda sam stavila naočale i skužih. 😆 💙

-Meni je predivan tako psihodeličan. 🖤

– Malo kao psihodelicna ameba 🤔

-Predobar je 😍

-Opće je poznato da si ispred svog vremena. Meni je odličan. 😍

-Meni je genijalan!!❤️

O kakvom kostimu se radi, pogledajte i sami:

U nedavnom intervjuu za „Azru“ Nana, PR menadžerica svjetskog brenda MAC Cosmetics za Adria regiju, istakla je kako je ljubav jedina bitna stvar u životu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti