Brenin Boba opustio se na odmoru i nabacio još kilograma

Piše: Redakcija

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Boba Živojinović, ovog ljeta odlučili su se bi priuštiti pravi odmor i počastiti se ljetovanjem iz snova. Prvo su bili u Monacu, zatim u Francuskoj i Italiji, a trenutno uživaju u Hrvatskoj.

View this post on Instagram

U dobrom drustvu💝💋👍

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Prvo su bili na Mljetu, zatim u Dubrovniku i Visu, a sada su ‘skoknuli’ do Hvara, tačnije u Vrboske. Ovog ljeta Brena je pokazala vitku liniju objavljujući serije fotografija u kupaćim kostimima, ali za razliku od nje, Boba se ne može pohvaliti brojem kilograma.

View this post on Instagram

📸

A post shared by Slobodan Živojinović (@bobazivojinovic) on

Bivši teniser nakon što se prestao baviti sportom nabacio je veći broj kilograma, a nakon odmora, primjetno je, kako je nabacio još kilograma. Ali ako je suditi po fotografijama koje kruže na društvenim mrežama Brenin Boba on uživa više nego ikada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti