Abdulah Sidran pokazao boksersko umijeće, reagirala supruga

Piše: Redakcija

Nije nepoznanica da našeg književnog velikana, akademika Abdulaha Sidrana često na društvenim mrežama vidimo i u nekim nesvakidašnjim situacijama poput ronjenja, skokova u vodu na glavu, leta žirokopterom, ali posljednja je posebno privukla pažnju. Otkriva je njegova supruga Sabija i to uz videosnimak. Na njemu vidimo književnika kako pokazuje svoje borilačke vještine, udarajući boksersku vreću.

-Trideset godina zajedno, a nema dana da mi kakav nov šejtanluk ne pokaže – napisala je Sabija Sidran uz objavljeni video.

TRIDESET GODINA ZAJEDNO, A NEMA DANA DA MI KAKAV NOV ŠEJTANLUK NE POKAŽE ! Abdulah Sidran

Gepostet von Sabija Sidran am Mittwoch, 26. August 2020

Očekivano, uslijedio je niz zanimljivih komentara, a prenosimo samo neke od njih:

“Bravo, ne razumiju akademika, ovo je njegov odgovor na ovu kugu koja je napravila socijalnu distancu među ljudima. Abdulah šalje narodu jake poruke života”.
“Avduka, čuvaj snagu trebat će nam.”
“Ronjenje na dah, letenje, boks…! 👏 Ma, ljepota!! Uvijek tako! Životna energija, zdravlje, pozitiva! To je to! Respekt!”
“Ma bravo momčinoo!!!”
“Borba se nastavlja na svim planovima.”
“Vječiti borac britke pameti, ali vidim i jakih, vještih pesnica. Živio!”
“Pliva, roni, skače, leti, udara… 🙂 Šta li je sljedeće 😀”
“Bravo majstore”
“Siguran sam da Sidran zamišlja neko pogano čeljade umjesto te vreće.”
“Muhamed Ali bi ti pozavidio na aperkatu.”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti