Netrpeljivost među njima još uvijek traje: Društvene mreže bruje o Melanijinoj reakciji na Ivanku

Piše: Redakcija

AFP

Snimak Melania Trump, danas je postao hit na društvenim mrežama, zbog kojeg su mnogi uvjereni da je konačni dokaz neslaganja kćerke i supruge američkog predsjednika Donalda Trumpa. O tome da se Melania i Ivanka Trump baš i ne slažu, priča se već dugo.

Radi se o snimci s Republikanske nacionalne konvencije koja se održala u četvrtak, naročito trenutku kada su se na pozornici susrele dotične dame. Dok joj je Ivanka dolazila u susret, Melania joj se prvo široko osmjehnula, no čim je prošla, izraz lica joj se naglo sledio. Ipak, treba uzeti u obzir i kako Melanijin izraz lica gotovo uvijek izgleda sleđeno.

Također, u jednom se trenutku čini kao da Melania okreće očima na Ivanku, ali na vrlo bizaran način, kao da ne može to učiniti kako treba zbog zaleđenog lica. Kako god bilo, tviteraši se ludo zabavljaju na njihov račun, te ostavljaju sarkastične komentare na ovoj društvenoj mreži.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti