S kim ljetuje Dejana Rosuljaš

Piše: Redakcija

Dejana Rosuljaš, popularna voditeljica na OBN televiziji, ove “corona godine”, izabrala je Crnu Goru za svoje ljetovanje. Kao i svakoga ljeta posljednjih godina, i ovog je puta nekoliko “morskih” fotografija podijelila na svom Instagram profilu.

Osim lokaciju ljetovanja, slike otkrivaju i da joj odlično stoji jednodijelni kupaći kostim. Plavi je izabrala za dnevnu varijantu pored bazena koji se nalazi u sklopu popularnog “Yacht Cluba” u Porto Montenegru.

View this post on Instagram

#dejanarosuljas #tivat #portomontenegro

A post shared by Dejana (@dejana_rosuljas) on

Kombinaciju crnog, također, jednodijelnog kostima i ogrtača, odabrala je za najljepši i najromantičniji dio dana – zalazak sunca koji je dočakala na popularnoj budvanskoj Splendid plaži.

View this post on Instagram

#dejanarosuljas #budva #montenegro

A post shared by Dejana (@dejana_rosuljas) on

Za jutrošnje fotografiranje u luksuznoj marini izabrala je kombinaciju šešira, srebrnih ravnih papuča i bijelog ogrtača za plažu ispod kojeg se nazire crveni, ali ovog puta, dvodijelni kupaći kostim.

View this post on Instagram

#dejanarosuljas #tivat

A post shared by Dejana (@dejana_rosuljas) on

Poznata voditeljica jedino još nije otkrila ko joj pravi društvo na ljetovanju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti