Ljudski Ken, a sada Barbie: Bila je muško, ostala bez nosa i struka i želi biti majka

Piše: Redakcija

Brazilka Jessica Alves, nekada je bila stjuard Rodrigo Alves, poznatija kao “ljudski Ken” imala je do sada 75 plastičnih operacija tokom transformacije iz muškarca u ženu i sada je zapravo Barbie.

Na Instagramu je prije tri dana zabranila komentare ispod fotografije s odmora u turskom Bodrumu, jer su pratitelji počeli da pitaju gdje joj je struk i može li uopće disati.

Figuru pješčanog sata pokazala je u tigrastom jednodijelnom kupaćem kostimu, s struka gotovo da i nema i još ga je više utegnula crnim pojasom, dok se osale obline izrazito ističu. Iako djeluje potpuno nepriredno, Jessica je zadovoljna svojim izgledom.

Procjenjuje se da je na svoju transformaciju potrošila oko 900.000 funti (oko 2 miliona KM). Otkad je izašla u javnost kao transrodna osoba, potrošila je 60.000 funti (130.000 KM) na povećanje grudi, injekcije u bokovima, koljenima i stopalima. Uklonila je Adamovu jabučicu i podvrgla se operaciji feminizacije lica. Primjetno je i da je nakon silnih operacija njen nos gotovo nestao.

Prilikom povećanja stražnjice i grudi ubrizgano joj je čak devet litara filera.

Od malih nogu željela je da je žensko, a sada želi da postane majka.

-Voljela bih da imam bebu. Vidim sebe kao voljenu ženu sa bebom. Želim da budem sa nekim ko me prihvata ovakvom kakva sam – izjavila je nedavno Jessica.

Pročitajte još