Shakira zna kako zadržati 10 godina mlađeg muškarca

Piše: Redakcija

“Ovo je novi kupaći kostim koji sam ja dizajnirala, a napravio mi ga je prijatelj Bego. Uvijek moram dizajnirati svoje kombinacije za ljeto”, napisala je pjevačica te je u manje od sat prikupila gotovo dva miliona lajkova.

Shakira je trenutno na godišnjem odmoru sa suprugom, fudbalerom Gerardom Piqueom i njihovim sinovima, 7-godišnjim Milanom i 5-godišnjim Sashom. Ipak, tačnu lokaciju porodica nije otkrila.

View this post on Instagram

Together.

A post shared by Shakira (@shakira) on

Podsjetimo, Shakira i Gerard Pique čine jedan od najljepših parova svijeta poznatih. Upoznali su se 2010. godine za vrijeme snimanja Shakirinog spota za pjesmu “Waka, Waka” koja je bila službena himna Svjetskog fudbalskog prvenstva. Pjevačica je od fudbalera starija 10 godina, a jedna od zanimljivosti koja se uz njih veže je činjenica da su oboje rođeni na isti dan, drugog februara.

Iako se često moglo čuti kako se par razvodi, pa i to da je fudbaler zapravo gay, ovaj par dokazuje da je njihova ljubav s godinama samo sve jača.

Njeni prijatelji navodno su bili jako sretni kada je prekinula s Antoniom jer su ga smatrali “parazitom”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti