Milica Pavlović tvrdi da nikada nije otišla pod nož

Piše: Redakcija

Iako je to uobičajeno i kod domaćih zvijezda, na srbijanskoj estradi su plastične i estetske korekcije za nekoliko stepeni izraženije. Rijetko koja poznata dama nije povećala usne ili grudi, a to je toliko očito da bi bilo smiješno i da pokušaju sakriti. No, ima jedna pjevačica koja je kroz sve ove godine ostala u potpunosti prirodna, a to dokazuju i njene snimke sa samih početaka karijere. Riječ je o pjevačici Milici Pavlović koja je svoje mjesto pod estradnim nebom pokušala pronaći u pjevačkom showu “Zvezde Granda”, a u tome je itekako i uspjela. Danas je jedna od najuspješnijih u Srbiji, a svi se dive njenoj prirodnoj ljepoti. Iako se mnogi čude kako je moguće da ama baš ništa nije popravila na sebi, Milica tvrdi da nikada nije otišla pod nož.

– Nisam protivnik estetske kirurgije i podržavam žene koje urade neke promjene na licu i tijelu kako bi se osjećale bolje i imale više samopouzdanja. No, ja nisam niišta radila na sebi, potpuno sam prirodna – rekla je u jednom intervjuu za srbijanske medije.

View this post on Instagram

🤍 @biljanatipsarevic 🍬

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti