Bivši supružnici ponovo na sudu: Severina se od Milana štiti crvenim koncem

Piše: Redakcija

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Bivši supružnici Milan Popović i Severina Kojić ponovno su se susreli na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Razlog današnjeg sastanka jeste Milanova privatna tužba za klevetu protiv bivšeg Severininog advokata Darija Budimira, ali i nje same.

Severina je došla u pratnji svog advokata Mate Matića koji je brani posljednjih nekoliko mjeseci, a bila je vidno raspoložena. Severina se pojavila u bijeloj Self-Portrait haljini s motivom zvjezdica, a preko ruke je prebacila crni Balmain sako. No, pažnju medija ispred suda je privukao crveni konac oko lijeve noge kojeg je omotala oko gležnja.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

– Nosim crveni konac protiv Milanovih tužbi, kojih je do sada već više od 60. Što protiv mene, što protiv mojih bližnjih i saradnika. Jer i danas sam zbog neke takve tužbe pohodila sud. A mene od svih tih sudova samo zanima okončanje postupka u vezi mog sina, koji gotovo 10 mjeseci već ne živi sa mnom. Vratimo se na pitanje. Šalim se, crveni konac je samo ukras – komentirala je Severina za RTL.hr.

Milan je ovoga puta ispred suda fotografiran sam, a pojavio se u bijeloj košulji i tamne jeans hlače, te je i on prebacio sako preko ramena, a nosio je i zaštitnu maskicu za lice.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Pročitajte još