Nakon njihovog odlaska, osvanula fotografija Beyonce i Jay Z-ja na otočiću kod Korčule

Piše: Redakcija

Na Instagramu osvanula je fotografija Beyonce i Jay Z-ja na odmoru u Hrvatskoj.

Slavni par uživao je na otočiću Vrniku gdje su pozirali s osobljem jednog restorana, a fotografija je objavljena nakon što je par već napustio Hrvatsku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

We are BEYond excited to share this epic memory. 💛 #vrnikartsclub #beyonce #jayz #vrnik #visitkorcula #croatia #islandlife #beyday

Objavu dijeli Vrnik Arts Club (@vrnik.arts.club)


Beyonce i Jay Z na fotografiji djeluju dobro raspoloženi te poziraju ispred crkvice. Beyonce je Vrnik posjetila u ružičastoj haljini i sa šeširom na glavi, dok je Jay uokolo hodao u nešto opuštenijem izdanju.

Par je Hrvatsku napustio prije dva dana te su snimljeni prilikom odlaska što je razljutilo njihovog tjelohranitelja. Beyonce je u Hrvatskoj proslavila 39. rođendan, a s njima su bila i njihova djeca, osmogodišnja Blue Ivy (koja je navodno ime dobila po plavom bršljanu s Hvara koji je inspirirao Beyonce tokom posljednjeg posjeta Hrvatskoj te dvogodišnji blizanci Rumi i Sir.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti