Alka Vuica ponosna na sina, ali i na sebe bez šminke

Piše: Redakcija

I u 59. godini Alka Vuica, regionalno popularna pjevačica i voditeljica, oduševljava izgledom i ponosna je zbog toga. Fotografiju bez šminke objavila je na svom Instagramu i zaradila stotine komplimenata. Alka inače ne krije da redovno ide na botoks, ali vodi računa i o ishrani i fizičkoj aktivnosti.

Vuica kao i mnogi muzičari svoje karantinske dane predstavlja kroz fotografije na društvenim mrežama. Osim na svoj izgled ponosna je i na uspjeh sina Ariana koji je postigao svjetski uspjeh kao muzički producent.

-Imati sina umjetnika nije lak zadatak ni za jednog roditelja, ali je istovremeno i predivan, koliko god je nekad težak! “Legends Never Die” repera @juicewrld999  već tjednima ne silazi s @billboard top liste. Pjesma “Blood On My Jeans”, za koju kažu da je jedan od singlova koji najbolje reprezentiraju album “Legends Never Die”, nastala je na relaciji Los Angeles-Borovje.

Najvažnije je vjerovati u svoju djecu, pomagati im da odaberu svoj put i svoj život. Biti im potpora, a ne prepreka, biti im savjetnik, a ne kritičar, biti im pri ruci i kad je teško shvatiti što žele i kuda idu… Dragi moj Sine, čestitam na velikom uspjehu i želim ti još puno osvojenih top ljestvica i kod nas i u cijelom svijetu! Uvijek sam vjerovala u tebe i znala da si poseban i prije tvog rođenja. Nastavi beskompromisno svojim putem budi i dalje svoj i nepotkupljiv, a svi koji su te izdali i povrijedili neka se posrame od tvog uspjeha, pogleda i čiste duše koju nosiš… Voli te Majka, poručila je nedavno Alka na svom Instagramu.

Pročitajte još