Poznat razlog svađe Clooneyjevih: Amal zavodila Georgeovog kolegu?

Piše: Redakcija

Najintrigantniji holivudski par 58-godišnji glumc Georgea Clooneyja i 41-godišnja advokatica za ljudska prava Amal Clooney svoju privatnost i porodični život čuva daleko od očiju javnosti te se zbog toga često nađe na meti stranih medija koji često iznose nove informacije o navodnim bračnim problemima i mogućem razvodu.

Izvor blizak advokatici otkrio je kako je gospođa Clooney nezadovoljna bračnim životom, zbog čega sve češće utjehu traži u alkoholu, a odnedavno i u drugim muškarcima. Naime, Amal je nedavno spletom okolnosti upoznala 55-godišnjeg miljenika hollywooda Keanu Reevesa, a prijateljicama je otkrila kako je ostala oduševljena ovim glumcem.

– Osvojio ju je ne samo izgledom zavodnika koji ne mari za konvencije već i zbog čovječnosti i socijalne osvještenosti. Dugo su razgovarali, a Amal se s tog susreta kući vratila puna dojmova. Zapravo, bila je u oblacima i stalno je ponavljala da se nada da je ostavila dobar dojam na Reevesa – rekao je dobro upućeni izvor za američke medije.

– Rekla je da bi mu se sigurno javila da je slobodna žena. Jako joj se svidio. Čak je rekla kako se nada kako će se u sljedećem životu upoznati na vrijeme, a ne sada kada je prekasno – zaključio je izvor.

Pročitajte još