Sin Magica Johnsona: Mogu biti muževan, mogu biti ženstven

Piše: Redakcija

Sin proslavljenog američkog košarkaša Magica Johnsona 28-godišnji EJ Johnson snimljen je u jednom od svojih čudnih izdanja dok se šetao ulicama Njujorka odlično raspoložen i s velikim osmijehom na licu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Today I’m 27 ! This has certainly been the most painful and difficult year of my life as well as one of great growth power strength and beauty. After losing the most important person in my life I wasn’t sure if I would be able to laugh smile or find joy again. But through all the darkness an uncertainty I put myself first. I found joy in searching my soul and nurturing my gifts and talents. I laughed with my friends and family who kept their hands on me during this process. I smiled when I had major personal breakthroughs and successes. I had to shed certain situations and people in order to get here but I’m better because of it. My acting coach @tasha4realsmith said recently “through our greatest pain comes our greatest work” and Im greatest work is soon to come. I’ve never felt more beautiful, powerful, intelligent, innovative, sexy, creative and comfortable in my own skin than i do today. So I hope everyone who reads this finds comfort and power in these words. Self exploration is one of most precious gifts you can receive and it’s never too late to start. NOW, if you’ll excuse me it’s for me to put on my crown and get to work 👸🏾 #teamthis

Objavu dijeli EJ Johnson (@ejjohnson_)


Naime, EJ je ovih dana snimljen u minijaturnoj suknji i bijelom rezanom topu koji je otkrio njegov torzo, a cijelu je kombinaciju začinio trendi sunčanim naočalama i dizajnerskom torbicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sin Magica Johnsona: Mogu biti muževan, mogu biti ženstven

Objavu dijeli Azra Magazin (@azramagazin)


Ovo nije prvi put da mladić plijeni pažnju svojim stilom jer ga često možemo vidjeti kako nosi haljine i kombinacije sa suknjama, zbog čega su čak počela i nagađanja o njegovu polu.


On se na glasine i šuškanja ne obazire, već uživa u svom tijelu i nema u planu da mijenja svoj spol.

-Volim sebe takvog kakvog jesam. Sretan sam i zadovoljan sobom. Uvijek sam govorio da ako se neko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto preduzeti u vezi s tim. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo- izjavio je EJ u jednom od intervjua za E!News.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Happy Valentine’s from me and my mermaid sista @ezrajwilliam 🧜🏾‍♀️🧜🏻‍♀️ #teamthis

Objavu dijeli EJ Johnson (@ejjohnson_)

– Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspjeti u tome. Ako želim obući haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to da radim stalno- zaključio je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Evangelista #teamthis

Objavu dijeli EJ Johnson (@ejjohnson_) Magicova supruga je rekla da legendarni košarkaš u prvi mah nije dobro podnio opredjeljenje svog sina, ali da mu je već sljedećeg dana pružio podršku.

Magic je jedan od najboljih NBA igrača svih vremena, igrao je za Lakerse od 1976. do 1991, pet puta je osvojio šampionski prsten, a karijeru je završio kada je saznao da je HIV pozitivan.

Pročitajte još