Zvijezda serije “CSI Miami” uživa na moru u Hrvatskoj

Piše: Redakcija

Eva La Rue (53), zvijezda serije “CSI: Miami”, samo je jedna od slavnih ličnosti koje su za svoje odmore izabrali hrvatsko primorje. S prijateljima veći dio septembra već provodi na jadranskim destinacijama, a poslije Splita zaputila se na otok Hvar, dok ove sedmice već planira posjetiti i Dubrovnik. Inače, ovo joj je treća posjeta Hrvatskoj.

Prvi put je bila 2017. kada su joj odredišta bili Hvar, Šolta, Split, Zadar, Korčula i Dubrovnik, a godinu poslije istraživala je Istru.

Čak je naučila i pokoju balkansku poštapalicu pa uz fotografiju kojom je pokazala da i dalje sjajno izgleda i ima savršenu figure dodaje simpatičan hashtag #laganini_hvar !

 

-Vratila sam se u prekrasnu Hrvatsku – objavila je LaRue prethodno u videu koji je snimila u Splitu i također ga objavila na Instagramu.

 

 

– Dobili smo negativne Covid-19 testove i uputili se prema jednoj od mojih najdražih zemalja – napisala je na društvenoj mreži popularna američka glumica iz hit TV serije “CSI: Miami”.

Simpatična i pristupačna Eva poslije Dioklecijanova grada zaputila se na otok Hvar – ondje je odsjela u luksuznom hotelu Palace Elisabeth, a osim razgledavanja gradskih znamenitosti, večerala je i u popularnom restoranu Gariful, omiljenom među celebrityjima.

Na Jadranu boravi s prijateljima, a sudeći prema njihovim komentarima na Instagramu, svi su oduševljeni prirodnim ljepotama, historiujom i gastronomskom ponudom Lijepe naše, prenosi Jutarnji list.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti