Vesna i Đole Đogani predstavili novu pjesmu „Zabranjena ljubav“

Piše: Aldina Zaimović

Grupa “Đogani”, koju godinama čine Vesna i Đole, iskoristila je podužu pauzu od nastupa i posvetila se radu na novom albumu. Jedna od pjesama koja će prva ugledati svjetlost dana jeste balada pod nazivom “Zabranjena ljubav”, a sada su je i premijerno predstavili svojoj publici. Spot je režirao bh. reditelj muzičkih spotova Haris Dubica, a spot je sniman u Sarajevu i Mostaru.

Vesna i Đole Đogani i bh. reditelj muzičkih spotova Haris Dubica

– Nedavno smo snimali spot u Bosni za jednu našu baladu. Kao što mnogi znaju mi smo poznati po najlepšim baladama na ovim našim prostorima evo posljednja balada „Ženske suze“ imaju preko 40 milona pregleda na Youtube-u što je impozantna cifra, a da nismo reklamirali i platili  klikove. Taj spot je radio poznati pozorišni i filmski reditelj Gorčin Stojanović koji je radio kultni film “Stršljen”. To je jedna divna ljubavna priča koja se dešava u Beogradu i koja dira sve zaljubljene koji nisu ostvarili svoje želje. E sad ova nova priča dešava se u Sarajevu. Radi se o emotivnoj priči siromašnog zlatara i bogate devojke iz visokog društva pokazuje da ljubav nema granice i ne zna za staleže i naravno roditelji “zabranjuju” takvu ljubav, jer misle da je sreća u bogatstvu i materijalnim vrijednostima i takva zabranjena ljubav ostaje vječna jer nije ostvarena. Mislim da će mnogi poslije ovog spota pustiti suze i emotivno biti slomljeni zato preporučujem obavezno maramice prije puštanja spota, ali i obavezno slušalice radi boljeg doživljaja efekata koje smo koristili u ovom spotu – kazao je Đole Đogani za magazin „Azra“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti