Prvi put u javnosti nakon poroda, nasilniku zabranjen pristup

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Slavna pjevačica Katy Perry (35) prvi put se pojavila u javnosti nakon što je rodila je 25. avgusta. Ona i holivudski glumac Orlando Bloom (43) dobili su kćerkicu Daisy Dove Bloom. Instagramom se šire fotografije koje je uhvatio objektiv fotoaparata dok je Katy kupovala namirnice u jednoj trgovini u Santa Barbari.

U međuvremenu Katy Perry zatražila je i dobila zabranu pristupa za osobu koja je prijetila njenoj porodici, jer je pretrpjela ozbiljnu emocionalnu i psihološku štetu nakon što joj je nepoznati muškarac upao u dvorište.

Sud je izrekao zabranu pristupa muškarcu koji joj se ušuljao na privatno vlasništvo. To je William Terry koji sad ne smije prići unutar 100 metara od pjevačice i članova njene porodice. To, naravno, uključuje i kćer Daisy Dove Bloom i Orlandovog devetogodišnjeg sina Flynna.

Katy Perry i Orlando Bloom Foto: AFP

Osim zabrane pristupa, sudac je Williamu Terryju odredio i zabranu kontakta, čak i putem društvenih medija.

Katy Perry tvrdi kako je William Terry koji joj je tad još bio potpuno nepoznat 3. avgusta upao na privatno vlasništvo te joj slagao kako pripada osiguranju njenog doma. Mjesec dana kasnije Terry je jednostavno preskočio ogradu nakon čega je priveden. Navodno je prijetio Orlandu Bloomu.

-Terry je očito opasan čovjek i treba nam zaštita od njega – rekla je Perry.

 

 

Pročitajte još