Bivša misica rodila mu sina i objavila sliku: Kenan Hasagić po četvrti put otac

Piše: Redakcija

Još jedna ljepotica i sportista postali su sretni roditelji. Bivši bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Kenan Hasagić četvrti put postao je otac. Njegova druga supruga, bivša miss Bosne i Hercegoivne Aminka Sivac, s kojom je u braku od ljeta prošle godine, rodila je sina

-Sine naš💙 Volimo te najviše 💙💙 Ljubav naša si najveća 💙💙- objavila je sretna mama, lijepa Aminka uz fotografiju nje i Kenana s bebom.

Nekadašnji golman reprezentacije Bosne i Hercegovine i član Željezničara Kenan Hasagić dugogodišnju vezu s Aminkom Sivac krunisao je brakom u julu 2019. Kum na vjenčanju bio je njegov veliki prijatelj i saigrač iz reprezentacije, te bivši nogometaš Fenerbahčea i Real Madrida, Elvir Baljić.

Hasagiću je ovo biti prvo dijete s drugom suprugom. Još davne 2009. godine okončao je devetogodišnji brak s Dijanom s kojom ima tri kćerke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti