Kobejeva udovica majku izbacila iz kuće: Šta hoće, izdržavali smo je 20 godina

Piše: Redakcija

Vanessa Bryant, udovica košarkaškog velikana Kobeja Bryanta nedavno je krenula u pravnu bitku s kompanijom u čijem je vlasništvu bio sporan helikopter Sikorsky S-76B, Island Express Helicopters, prenose američki mediji. No izgleda kako se sada mora suočiti i s optužbama vlastite majke.

Naime, Sofia Laine u intervjuu za Univision otkrila je kako ju je kćerka izbacila iz kuće i uzela automobil koji je dobila na korištenje. Nedugo nakon oglasila se i Vanessa i iznijela svoju stranu priče.
– Moj suprug i kćerka su neočekivano preminuli, a moja mama bez srama daje intervju u kojem ružno govori o meni i plače zbog kuće i auta koji ni ne glase na njeno ime. Sakrila je svoj dijamantni nakit, ispraznila stan koji sam joj ja osigurala i spremila namještaj u skladište kako bi ispalo da je ostala bez ičega – rekla je Vanessa i dodala:
– Uzdržavali smo je posljednjih 20 godina, a ja sam s tim nastavila. Suprotno onome što se pisalo, ona nije bila ni fizički ni emotivno uz mene i moje kćerke nakon što su mi poginuli kćerka i suprug. Sad vidim što je mojoj mami najbitnije i to me strašno povrjeđuje. Nadam se da će javna rasprava o našim privatnim odnosima ovdje prestati – rekla je za kraj.
Vanessa Bryant Responds To Her Mother's Tearful Interview

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti