Slavni par: Raskidali su mnogo puta, a sada su postali roditelji

Piše: Redakcija

Manekenka Gigi Hadid i muzičar Zayn Malik postali su roditelji djevojčice

-Naša djevojčica nam se pridružila ovoga vikenda i već je promijenila naš svijet. Toliko sam zaljubljena -napisala je Gigi ispod crno-bijele fotografije na kojoj je djevojčica drži za palac.

Sličnu objavu imao je i Zayn.

-Nemoguće je riječima opisati kao se osjećam. Ljubav koju osjećam prema ovom sićušnom stvorenju izvan je mog razumijevanja. Zahvalan sam što sam je upoznao, što je mogu zvati svojom i na životu koji ćemo imati zajedno – napisao je Zayn također na Instagramu.

Podsjetimo, za Giginu trudnoću saznalo se za vrijeme karantene kada je atraktivna plavuša slavila 25. rođendan na porodičnom ranču. Gigi je tada bila trudna već pet mjeseci.

Par je nekoliko puta prekidao od 2015. godine, no očito su riješili sve probleme te se odlučili na važan korak da postanu roditelji. U jednom trenutku, Gigina porodica molila je manekenku da se makne od Zayna smatrajući da nije zdravo da toliko prekidaju, no ona bi mu se uvijek vraćala. Ipak, sad je stigla kruna ljubavi, a mlade roditelje sada čekaju slatke muke.

-Dva peciva u pećnici, samo što je moje od hamburgera, a Gigino od Zayna. Toliko vas volim, ne mogu prestati plakati – napisala je Gigina sestra Bella Hadid prije nekoliko dana te time dala naslutiti da je njezina starija sestra rodila, no dokaza nije bilo.

 

Pročitajte još