Salma Hayek pokazala svoju sijedu kosu i objasnila njeno značenje

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Salma Hayek (54), meksičko-američka glumačka zvijezda, rediteljica, filmska i televizijska producentica i humanitarka, ne krije svoje godine, a ni sijede vlasi koje one donose. Naprotiv, Salma je objavila fotografiju na kojoj je pokazala da je njenu crnu kosu prošarala i pokoja sijeda te poručila da bijela kosa znači mudrost.

No, uprkos godinama i prosijedoj kosi, Salma se itekako može pohvaliti mladolikošću, što potvrđuju njene foografije koje često dijeli sa svojim fanovima na Instagramu.

Zvijezda kultnih filmova ‘Od sumraka do zore’ i ‘Desperado’, nastupila je1999. godine ulozi zaštitnog lica modne linije kupaćih kostima s potpisom švedskog high street brenda H&M, a fotografije iz te modne kampanje oživjela je objavivši poređenje kako je izgledala tada i kako izgleda sada.

Prije dva dana njena kćerka  Valentina proslavila je 13. rođendan, a tim povodom Salma je podsjetila i kako je izgledala kao trudnica.

Povodom Valentininog ulaska u svijet tinejdžera Salma je objavila i sliku kada je njena djevojčica bila beba.

-Valentina, nikada nisam željela da neko postoji onoliko koliko sam željela da ti uđeš u moj život. Hvala što si se pojavila prije trinaest godina na dan kao što je danas, “Dan mira”, kako bi nam osvijetlila život. Ti si moj najveći učitelj, moja najveća radost i moja najveća nada. Voljela sam te prije nego što si se rodila i voljet ću te zauvijek. Sretan rođendan, moja sjajna zvijezdo – napisala je ponosna mama.

Inače, Valentina Paloma Pinault, je već zvijezda. Osim što joj je majka slavna Salma Hayek, ona je kćerka uspješnog francuskog biznismena Françoisa Henrija Pinault koji je na čelu carstva “Kering”, a u čijem je sastavu i “Gucci”. Tako je i Valentina već imala prilike prošetati na Guccijevim modnim revijama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti