Nevolje u braku: Zbog nje je ostavio trudnu suprugu, a hoće li i nju?

Piše: Redakcija

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel srca bh. publike osvojio je serijom “1001 noć”, a poslije toga smo imali priliku gledati i u “Ranjenoj ljubavi”. Njihova ljubav se i desila na setu serije “1001 noć” i od tada su posebno zanimljivi medijima.

Naime, tada 23-godišnja Berguzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon deset mjeseci rastao od Gizem, a ona je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila pobaciti. Berguzar je zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod.

On je nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio oko 250 hiljada turskih lira. Halit i Bergüzar su se vjenčali odmah po završetku serije. Porodični život nastavili su u jednom od prvih rezidencijalnih naselja u Istanbulu, u vili površine 150 četvornih metara. Sina Alija, Berguzar je rodila u februaru 2010. godine.

Slavni turski glumački par dobio je još jednog sina, sredinom marta ove godine, a turski mediji javljaju kako je porod lijepe glumice prošao bez komplikacija. Da će postati roditelji otkriveno je slučajno u septembru prošle godine i to na proslavi 50. rođendana njihove prijateljice Ayse Barim. Paparazzi su Bergüzar uhvatili na izlasku iz restorana kad je torbom pokušavala sakriti trudnički stomak, a u decembru se odlučila pokazati ga.

Dok su ovoga ljeta nekoliko puta uhvaćeni na jahti kako razmjenjuju nježnosti, te na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije na kojima se činilo da uživaju u porodičnoj idili i ljubavi, između četiri zida preživljavali su pravu dramu. Poznati par je, navodno, na korak od razvoda jer se Berguzar potpuno posvetila djeci, posebno otkad se u martu rodio njihov drugi sin.

– Ne slažu se u mnogim stvarima. Najgore je što Halit nije želio drugo dijete jer smatra da je prestar, a supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila ona se u potpunosti posvetila djetetu i on se sada osjeća zapostavljenim. Riješili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a poslije toga će odlučiti da li će se zauvijek rastati ‒ rekao je izvor blizak paru.

Turski mediji navode da je Sulejman utjehu pronašao na drugom mjestu – u zagrljaju mlađe kolegice.

– Počeo je da se dopisuje s drugom ženom za koju mediji navode da je veoma popularna i važi za jednu od najvećih glumačkih nada Turske.  Nedostaju mu strast i žar, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je „hemije”, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao svi drugi ‒ dodao je izvor.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti