Ika Ferrer Gotić uputila podršku Adiju Bebaniću: Uvijek ću stajati uz njega

Piše: Redakcija

Bh. novinar Adi Bebanić pokrenuo je lavinu komentara kada je donio odluku da napusti N1 televiziju i bude jedan od učesnika u srbijanskom rijalitiju „Zadruga“. No, u ovom takmičenju nije se dugo zadržao. Nakon manje od 24 sata boravka u zatvorenom prostoru organizator ga je diskvalificirao te najavio tužbu zbog nepoštivanja ugovornih obaveza tešku 50 hiljada eura.

Bebanić je jučer ujutro imao napad panike, a kasnije na ljekarskom pregledu, kako je saopćio organizator, je bio potpuno zdrav. Ipak, kako se on nije želio vratiti u zatvoreni prostor realityja, uslijedile su sankcije.

– Zadrugari, s obzirom na to da je Adi pobjegao samoinicijativno, odlučivši da se iz bolnice ne vrati u Zadrugu, iako su svi nalazi pokazali da je potpuno zdrav, ovim vas obavještavamo da je diskvalifikovan. RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu, prema ugovoru koji je potpisao, 50.000 eura”, stajalo je u pismu Zadrugarima s kojim je Bebanić proveo manje od jednog dana.

Na društvenim mrežama koje vode ljudi bliski Bebaniću kritikovalo se organizatore da mu nije pružena pomoć na vrijeme. Bebanić je samim ulaskom u kontroverzni program izazvao oprečne komentare, od poruka podrške do kritike dojučerašnjih kolega na televiziji N1. Jedna od onih koja je javno Bebaniću pružila podršku je i voditeljica Ika Ferrer Gotić koja je Adiju na svojoj Facebook stranici uputila poruku na koju mnogi nisu ostali ravnodušni.

– Nemate potrebe da mi pišete u inbox ili na objave, prekucali ste. Ne zanima me ništa, osim činjenice da je Adi Bebanić moj prijatelj, brat, kolega i uvijek ću stajati uz njega. On je čovjek u čije srce mogu svi stati. Čista ljubav. I nema se šta kome pravdati. Tako da… hajde smirite se malo, sigurno svi imate pametnijeg posla – stoji u objavi Ferrer Gotić.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti