Slika zgrozila sve: Muž glumice koja se utopila sad živi sa njenom sestrom

Piše: Redakcija

 

(Foto: Daily Mail)

Ryan Dorsey (37), ožalošćeni bivši suprug američke glumice Naye Rivere (33), koja se utopila dok se u julu vozila sa svojim petogodišnjim sinom Joseyem na kalifornijskom jezeru Piru, izgleda da je utjehu pronašao u prijateljstvu s mlađom sestrom tragično nastradale zvijezde serije “Glee”.

Glumac i 25-godišnja manekenka Nickayla Rivera nerazdvojni su otkako se Naya utopila, a uslikani su i kako se drže za ruke. Navodno sada su se uselili u iznajmljenu kuću s tri spavaće sobe, gdje brinu o Joseyu.

Glumac se u posljednjih nekoliko mjeseci veoma zbližio sa Riverom te počeo da živi s njom s navodnim ciljem da zajedno odgoje Joseyea.

Naya sa sinom (Foto: Instagram)

Ryan i Nickayla provode svaki slobodan minut vremena zajedno i iz kuće ne izlaze jedno bez drugog.

Manekenka, koja je visoka 180 centimetara, mnogo liči na stariju sestru. Imaju iste oči, nos i usne, a jedino se razlikuju u visini. Od tragedije Ryan i Nickayla su se oslanjali u velikoj mjeri jedno na drugo i uživali su u međusobnoj podršci i utjehi.

Nickayla

Međutim, sijenku na sve bacili su 19. septembra, kada su uslikani u jednom tržnom centru, i to kako se drže za ruke, onako kako se parovi drže za ruke.

Ryan

Fanovi stradale glumice smatraju da se među njima dešava nešto više od porodične bliskosti i da ista prevazilazi robinske odnose.

Inače, na Instagram profilu Ryana Dorsey posljedna objava je od prije tri mjeseca kada je Naya poginula i kada je uz njenu i sinovu fotografiju napisao: “Svima koji su se obratili, a ja vam se nisam imao priliku ili jednostavno nisam javio … hvala na silnoj ljubavi i podršci koju ste nam poslali. Reći ću samo na kraju, budite ljubazni prema sebi, budite dobri prema drugima, oprostite … zaboravite … nemojte zamjeriti …. ako nemate ništa lijepo za reći, pokušajte ne reći ništa. Mir je u tišini. Vrijeme na Zemlji je dragocjeno i nikad se ne zna …. nikad se ne zna što bi se moglo dogoditi. Držite svoje najmilije blizu i njegujte vrijeme koje imate s onima do kojih vam je stalo”.

Nickayla je istovremeno tada objavila sliku sa sestrom iz djetinjsva i napisala: “Volim te”.

Ekskluzivnu fotografiju na kojoj se Ryan i Nickayla objavio je Daily Mail.

A posljednja objava na Nayinom Instagramu je sa slikom kako ona ljubi sina, dok je administrator stranice u opisu naveo: “Samo nas dvoje”.

View this post on Instagram

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti