Oženjeni Bruce Willis udvarao se nepoznatoj ženi

Piše: Redakcija

Bruce Willis

Šezdesetpetogodišnji Bruce Willis vidno je ostario, no čini se kako glumac još uvijek ima ono što je potrebno da bi zaveo. Naime, legendarni holivudski glumac nedavno je viđen na Beverly Hillsu kako kupuje kafu i ručak, a po izlasku iz restorana, odvojio je malo vremena kako bi popričao sa zanosnom brinetom koja je također tamo ručala. Iako se ne zna pozadina priče, očigledno je da je flertovao s brinetom, a kući ga čeka 43-godišnja supruga Emma Heming.

Bruce Willis

Podsjetimo, par se vjenčao davne 2009. godine na otočju Turks i Caicos te imaju dvje kćerke, Mabel i Evelyn. Na vjenčanju su bile tri kćeri koje Bruce ima iz propalog braka s Demi Moore, ali i njen tadašnji suprug, glumac Ashton Kutcher. Naime, bivši supružnici ostali su u vrlo prijateljskim odnosima, a i karantinu su proveli zajedno sa svojom djecom, što je navodno smetalo njegovoj sadašnjoj supruzi, jer ona nije bila s njima kao inače.

Bruce Willis i Demi Moore

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti