Sofia Vergara: Nakon što su joj ubili brata pobjegla je iz Kolumbije

Piše: Redakcija

Američko-kolumbijska glumica Sofia Vergara 10. jula proslavila je 48. rođendan. Zvijezda serije “Moderna porodica” jedna je i od najplaćenijih glumica s malih ekrana, a ruže joj cvjetaju i na privatnom planu sa suprugom, prezgodnim glumcem Joejem Manganiellom. Ipak, prelijepa Sofia ovoga je puta prošetala sunčanim Los Angelesom bez supruga, a glave je okretala u jednostavnoj kombinaciji bež hlača i obične, crne majice.

Sofia Vergara

Glumica je poznata po tome što u slobodno vrijeme obožava nositi hlače koje joj stoje kao salivene, dok na crvenim tepisima bira glamurozne, duge haljine koje lijepo ističu njenu figuru pješčanog sata. Također, ljepotica uvijek nose platforme kojima dodatno ističe fantastičnu liniju, a tako je bilo i ovaj put.

Sa suprugom se upoznala u ,aju 2014. godine na gala večeri u Bijeloj kući, no ona je tada još uvijek bila zaručena za Nicka Loeba. Joe je odmah uočio prezgodnu glumicu, a i sam je priznao da nije mogao ne gledati u nju. Svejedno joj nije prišao zbog njenih zaruka, ali zato je njemu kasnije te noći prišao Jesse Tyler Ferguson, njen kolega sa seta “Moderne porodica” i rekao mu: “Hej, moja prijateljica Sofia te želi doći pozdraviti”. Na to ga je Joe upitao: “Sofia čiji je zaručnik također ovdje na zabavi?”. Tada je Ferguson objasnio: “Ona je samo tvoj veliki fan. Htjela se doći upoznati”. On je pristao, Sofia mu je prišla, lijepo su porazgovarali, no on nije tražio broj. Nekoliko sedmica nakon, Sofia je javno obznanila da je prekinula zaruke te da je ponovo slobodna, a Joe nije tratio svoje vrijeme. Zvao je Jessea Tylera Fergusona i tražio njen broj. Nekoliko mjeseci kasnije, par je postao ekskluzivan, a bilo je to u augustu 2014. Uselili su se zajedno, a u decembru je Joe kleknuo tokom romantičnog odmora na Havajima.

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B8YKb1GFF6Z/?utm_source=ig_embed

Krajem 2015. par se vjenčao na glamuroznoj ceremoniji na Floridi pred 400 uzvanika. I dan danas su jedan od najslađih, ali i najljepših parova među bogatima i slavnima, a ovo je Sofiji bio drugi brak.

Foto: AFP

Prvi put se vjenčala s prvom ljubavi iz srednje škole, koja se također zove Joe, ali preziva Gonzalez, a Sofiji je tada bilo samo 18 godina. Brak je potrajao od 1991. do 1993. godine, a par je tokom tog kratkog vremena dobio sina Manola s kojim je Sofia jako povezana. Prije nego je postala najplaćenija TV glumica Sofia je radila kao model te je proživjela veliku porodičnu tragediju zbog koje je i pobjegla iz rodne Kolumbije. Naime, 1998. godine ubili su njenog brata Rafaela tokom pokušaja neuspjele otmice, a glumica ne priča o tome. Također, Tom Cruise htio je da mu baš ona postane supruga, no ona je to odbila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti