Kako je Ana Nikolić izgledala prije “Ane Nikolić” i ko ju je maltretirao

Piše: Redakcija

 

Pjevačica Ana Nikolić koja posljednjih mjeseci ne silazi iz žiže interesovanja regionalnih medija zbog uspjeha u drastičnom mršavljenju nakon što se dugo poslije poroda borila s viškom kilograma i dotjerala liniju do savršenstva, danas je na svom Instagram profilu objavila sliku iz davnih vremena.

Na njoj Ana ni najmanje ne liči na sebe “današnju Anu” što i sama priznaje u opisu fotografije na kojoj je sa svojim plesnim trenerom. Ona i sama navodi da je to “Ana Nikolić prije Ane Nikolić”. Iako nije precizirala godinu kada je slika nastala, sigurno je da joj ima barem dvije decenije.

-Moj plesni trener.. latino-američkih i standardnih plesova… poslao mi je ovu sliku…i riješih da je objavim… ovo je Ana Nikolić prije “Ane Nikolić”… Sve sam plesne sale obrisala po Beogradu… ali ludo smo se zabavljali pre svega …Ovom čovjeku dugujem puno za sve što sam na sceni danas… – napisala je Ana, a u post scriptumu u šali dodala:

-Mnogo me je maltretirao…kada bi znali koliko sam puta otišla iz sale kući uplakana, a tek koliko puta su me ljudi čudno gledali na ulici dok probam korak… ili ustanem u toku noći da se podsjetim kako idu “prsti na rukama”-recimo… kad se sjetim… ali bilo je lijepo. Bitno da je nekada bilo lijepo – potcrtala je Ana.

Podsjetimo, Nikolić je nakon poroda imala više od 100 kilograma, a danas izgleda ovako.

Mora se priznati da je liniju  dotjerala na onu davnašnju mladalačku na koju je danas podsjetila na Instagramu, iako je u licu potpuno neprepoznatljiva.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti