S djevojkama samo glumi da je zaljubljen: Ronaldo ipak voli mlađe muškarce

Piše: Redakcija

Fudbaler Ronaldo svojim izgledom zaludio je žene širom svijeta, te se smatra jednim od najpoželjnijih muškaraca. Iako je u dugoj vezi s Georginom Rodriguez, u posljednje vrijeme pojavile su se informacije koje otkrivaju kako upravo on voli mlađe muškarce.

Petr Listerman, vlasnik VIP agencije za spajanje parova, za ruske medije je govorio o ljubavnom životu Portugalca Cristiana Ronalda i istakao da je ranije bio s Irinom Shayk samo zato da bi mogao sakriti svoju mračnu stranu. Listerman tvrdi da je Ronaldo neko ko zapravo voli muškarce i valjda je svjestan koliko su teške optužbe koje je iznio u javnosti na račun poznatog fudbalera.

– Ja sam upoznao Ronalda i Irinu. Trebalo mu je pokriće jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije htio da razočara svoje fanove pa je odlučio da nađe zgodnu ženu – rekao je Listerman za portal Gordonua.

– Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. Čak i ako jeste, to je bilo slučajno. U osnovi, njih dvoje su igrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao – otkrio je.

Pročitajte još