Brad Pitt zadao težak udarac Angelini: Na suđenje pozvao njenu bivšu kolegicu

Piše: Redakcija

Želja glumice Angeline Jolie da se izuzme sudac u njenoj bitki za starateljstvo ipak je odbačena, a sada joj je i bivši suprug zadao težak udarac kada je na klupu u sudnici svjedoka pozvao njenu bivšu kolegicu Jillian Armenante, koja očito zna puno više o Angelini Jolie nego što su mnogi mislili. Angelina Jolie je s njom glumila 1999. godine u filmu ‘Prekinuta mladost’, ali i ‘Veliko srce’. Budući da su na listi, koju je napravio Brad Pitt, našli privatni terapeut Angeline Jolie, zaštitar, ali i brojni psiholozi, nikome trenutno nije jasno koja je uloga Jillian Armenante, koja će između 5. i 23. oktobra, za kada je zakazano suđenje, svjedočiti u korist holivudskog zavodnika.

Teška bitka za starateljstvo nad njihovo šestero započela je još u septembru 2016. godine kada je Angelina Jolie predala papire za razvod, a iako je brakorazvodna parnica završena u aprilu 2019. godine, bitka za starateljstvo i dalje se nastavlja.

– Brad želi zajedničko starateljstvo nad djecom, dok Angelina ne želi pristati na te njegove uvjete. Jedino kada bi mogla pristati na njegove zahtjeve je samo u slučaju da djeca nemaju stalno boravište u Los Angelesu. Iako mlađa djeca pohađaju školu u Los Angelesu, Angelina nikada nije bila zadovoljna zbog toga – otkrio je izvor blizak paru i dodao kako je jedina želja Angeline Jolie da zaštiti djecu.

Izvor: Tportal

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti