Veliki ovisnik o adrenalinu: Milioner poginuo pokušavajući oboriti brzinski rekord

Piše: Redakcija

Biznismen, televizijski voditelj i sportski motociklist Zef Eisenberg poginuo je dok je pokušavao oboriti britanski brzinski rekord u zračnoj luci u Yorkshireu, prenosi BBC. Imao je samo 47 godina kada je poginuo vozeći Porsche 911 Turbo S na aerodromu Elvington u sjevernoj Engleskoj. Iznenada je izgubio kontrolu nad vozilom i preminuo.

Zef je osnovao kompaniju koja prodaje dodatke za prehranu sportista te je poznat kao veliki ovisnik o adrenalinu. Sudjelovao je u rušenju nekoliko rekorda. Prošle godine je po pješčanoj plaži u Južnom Walesu vozio brzinom od čak 332 kilometara na sat.

Inače, upravo je taj aerodrom na kojem je Zef poginuo mjesto za pokušaje obaranja brzinskih rekorda i poprište mnogih značajnih nesreća, a prije četiri godine i sam Eisenberg je tamo sudjelovao u nesreći.

Izvor: 24.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti