Osvajala je muškarce širom svijeta, a danas je ljepotu uništila operacijama

Piše: Redakcija

Pedesetdvogodišnja Carla Bruni nekada je bila top-model, kantautorica i pjevačica. Danas je supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, odnosno bivša Prva dama Francuske, no još uvijek snima albume.

Italijanku je nekada krasila zadivljujuća ljepota, no nažalost, podlegla je brojnim operacijama, botoksu i slično, zbog čega je danas vidno izobličena, a u braku s Nicolasom je od 2008. godine.

Njeni medijski istupi danas su vrlo rijetki, pa je sve iznenadio intervju za britanski Telegraphu kojem je progovorila o suprugu, karantini s porodicom, karijeri, ali i problemima s alkoholom.

– Prije smo se rijetko viđali tokom dana, a sada sam imala priliku vidjeti kako drijema u 15 sati. Da, bio je to test za nas. Ali on je napisao knjigu, a ja sam napisala album.” Učinila je Carla još nešto za vrijeme karantine – ostavila se alkohola.

– Kad pijem pretjerujem. Razmišljala sam, ako provedem karantinu pijući alkohol, gotova sam, mrtva sam. Ne znam biti umjerena – poručila je Carla, kao i to da je karantena bila izazov za cijelu porodicu te kako su se skoro “poubijali”.

– Imali smo punu kuću. S nama je bila kćerka Giulia koja će napuniti 9 godina, moja majka, ali i njegova sestra. Mojoj majci je 91, a njegovoj sestri 95. Italijanski zatvor, zamalo smo poubijali jedni druge.

Do svoje 20. godine Carla je bila u Top 20 najplaćenijih modela na svijetu, a zavela je brojne poznate i starije muškarce. Tako je prošla kroz krevet Micka Jaggera i Erica Claptona, a za njome su uzdisali muškarci diljem svijeta.

Niti javnost se nije mogla zasititi njene ljepote i šarma, a upućeniji izvori tvrde kako je Sarkozyja zaludjela već pri prvom susretu 2007. godine.

Izvor: rtl.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti