Pokazala celulit na plaži i uopće se ne stidi

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Možemo reći da Natalie Portman spada u stariju gradu glumica Hollywooda. Definitivno je jedna od onih koje se nisu podvrgnule plastičnim operacijama do mjere promjene ličnog opisa te stari sasvim prirodno i lijepo. Sada je to pokazala na Byron Bay pješčanoj gdje se prošetala u badiću dok se družila sa kćerkicom Amaliom. Nedavno su tako paparazzi uslikali glumicu Jennifer Garner koja je također pokazala svoju odličnu figuru u kupaćem kostimu koja, kao pravo osvježenje, izgleda prirodno, bez silikona sa svih strana.

A upravo je ova plaža novo “place to be” Hollywooda te je sve više zvijezda počelo ovdje kupovati svoje rezidencije. Zac Efron, Melissa McCarthy, Nicole Kidman, braća Hemsworth samo su neke od njih, a izgleda da se sada Portman priključila ovom nizu.

Autor: L.B.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti