Definitivni razlaz: Igor i Severina nigdje više zajedno

Piše: Redakcija

Sve učestalije su priče o razilasku Severine i Igora Kojića. Vidi se to već odavno na društvenim mrežama gdje, svako na svojim profilima objavljuje slike, ali više ni na jednoj nisu zajedno. Dok Igor putuje drumovima, Severina plovi morima.

Navodno već više od šest mjeseci nisu viđeni zajedno. Severina je nedavno ignorirala i godišnjicu braka i svekrov rođendan, iako je legendarnom folkeru Draganu Kojiću Kebi prošlih godina javno čestitavala.

Također, Igor je sve aktivniji na društvenim mrežama, a uglavnom se provodi u krugu bliže porodice i prijatelja te putuje.

Nakon što je bio u Mostaru i Skradinu, krenuo je na Kosovo i to s prijateljem Stefanom Nedeljkovićem.

“Polje kao ni jedno, nad njim nebo, pod njim nebo i na njemu moj drug”, napisao je Kojić pored fotografija s osmijehom od uha do uha.

Igor je ocu čestitao rođendan uz zajedničku fotografiju i riječi: “Neka ti je život zdravlje,sreća,nada i budi najbolji kao i nekada! Srećan rodjendan dragi tata, neka ti sve najbolje želje iz mog srca, pokucaju danas na vrata!”

U isto vrijeme, Severina u plovidbi s Ivom Radić poručuje: “Povrh svega nimat straja, Pa prkosit svakoj buri, I neveri ča sve vaja…moj galebe! I tako nas dvi,isti pogled,isti smjer”.

Autor: M.K.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti